Terug naar alle evenementen

Voortgang en Vooruitblik: Commons Lab als erkende sociaal-culturele organisatie

  • Online / UA / Peperfabriek 31 Breughelstraat Antwerpen, Vlaams Gewest, 2018 Belgium (kaart)

We nodigen u graag uit op 1 juni om in gesprek te gaan over onze voortgang van ons meerjarenplan en onze socio-culturele rollen, functies en missie.

Commons Lab is sinds 1 januari 2021 een nieuwe erkende socio-culturele organisatie in Vlaanderen. Maar wat wil dat nu precies zeggen? We schreven onlangs een voortgangsrapport voor de Vlaamse Overheid en willen onze tussentijdse bevindingen delen met onze community. We willen om feedback vragen en al eens vooruitblikken op de komende twee jaar van deze eerste beleidsperiode als organisatie binnen het Decreet Sociaal-Cultureel Volwassenenwerk.

We organiseren op 1 juni twee sessies, een middag/lunch sessie die ook online te volgen zal zijn via Teams én een avondsessie in De Peperfabriek in Antwerpen. De insteek van beide sessies is hetzelfde. Beide sessies zullen ongeveer 1 tot 1,5u duren. Er is zeker ook voldoende ruimt voor vragen en feedback.

SESSIE I: 12u - ONline / UAntwerpen

Lunch/middagsessie vanaf 12u, online of fysiek (Lange Sint-Annastraat 7, 2000 Antwerpen, Nile-room)

De link naar de Teams-meeting ontvangt u na inschrijving.

SESSIE II: 20u - Peperfabriek

Avondsessie in de Peperfabriek: (Breughelstraat 31-33, Antwerpen, België)

Algemene vergadering

Deze sessies vormen ook een aanzet / springplank naar onze 'Assembly of the Commons', onze open algemene vergadering op 17 juni in Leuven. Meer daarover is hier te vinden: https://commonslab.be/.../assembly-of-the-commons-av...

Inschrijven

Om een zicht te krijgen op het aantal aanwezigen vragen we om je aanwezigheid even te melden via: https://forms.office.com/e/chaZh9DHzP

Graag tot dan.