Terug naar alle evenementen

Feest: 10 jaar Open Ruimte Platform

  • Provinciehuis Leuven 1 Provincieplein Leuven, Vlaams Gewest, 3010 Belgium (kaart)

Zet 6 december in je agenda! Feest! 10 jaar Open Ruimte Platform!

Open Ruimte-behartiger van in het begin, hardwerkend aan de uitvoering, hevige trekker of nieuwsgierige nieuwkomer? Hopelijk heb je 6 december 2023 vrij gehouden. We vieren dan 10 jaar Open Ruimte Platform van 9 uur tot 17 uur in het Provinciehuis Leuven. Wat begon als een offensief voor de open ruimte groeide uit tot een golf van samenwerkingen en projecten in de open ruimte. Dat mag gevierd worden!

Om je te bedanken voor de steun, inzet of engagement hebben we je er op 6 december graag bij. We reserveren alvast tot 31 oktober 2023 een stoel en handboek ‘Open Ruimte Oogst’ voor jou! Snel inschrijven is de boodschap. Na 31 oktober zetten we de inschrijving open voor een breder publiek.

Schrijf je in 

Programma

Vanaf 9.00 Onthaal
Ontvangst en persoonlijke rondleiding in de Open Ruimte Tentoonstelling. We leiden je rond langs tien plekken van de toekomst die een beeld geven van de realisaties van het  Open Ruimte Platform.

10.00 Tien coalities voor de Open Ruimte van morgen
In een uitwisseling sessie verken je  samen met coalities, programmatrekkers, beleidsverantwoordelijken en innovatiedenkers één van de 10 plekken waar het open ruimte platform samenwerking en actie stimuleert.

12.00 Lunch 

13.15 Tien vragen die leven in de Open Ruimte
Hoe kan je zelf beter gewapend aan de slag in de Open Ruimte. Tijdens een inspiratiesessie delen we tips rond de 10 concrete hoe-vragen.

15.15 Tien maal impact in de Open Ruimte
Lieven De Stoppeleire en Eva Pfannes kijken vanuit de wetenschap en praktijk terug op 10 jaar Open Ruimte. Daarna gaan we in debat met een panel dat vooruitblikt naar de uitdagingen en kansen voor de toekomst.

17.00 Feestelijke afsluiter
Samen heffen we het glas op 10 jaar Open Ruimte Platform.

Latere gebeurtenis: 11 december
Slotevent gewoontebreker Neteland