Critical Mass Kaai Ride (26/11)

Theaterplein, 2000 Antwerpen

Duur: 1 uur

Openbaar · Iedereen op Facebook en daarbuiten

❖ Critical Mass Antwerpen ❖
❖ Ride your bike, join the party! ❖
❖ 26.11.2021 // 18u Theaterplein // free ❖


18:00 ► Samenkomst op het Theaterplein.
18:08 ► Startspeech door Vincent Gysels van Kaailink en Critical Masser Jente.
18:10 ► Voeten op de pedalen en gaan!
19:00 ► Aankomst op het Theaterplein.

▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ MEER INFO ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬

Hoogt tijd om met z’n allen nog eens over de kaaien te fietsen om al het stilstaand verkeer te bewonderen. En ook deze maand fietst KaaiLink opnieuw mee. Dit is groep bewoners die bezorgd zijn om de plannen van de stad om half open sleuf aan te leggen voor het Steenplein. Deze magneet voor doorgaand autoverkeer in het centrum van de stad zou een verkeersonveilige barrière vormen tussen binnenstad en het water.

Kom buiten, ontmoet schoon fietsvolk, maak nieuwe vrienden en inspireer anderen. Samen vormen we een rijdend fietsfeest met muziek om op te komen voor een betere, gezondere en leukere fietsstad voor iedereen. De fietstocht door onze prachtige stad duurt ongeveer één uur en is een evenement voor iedereen. Samen rijden we massaal over kruispunten, in tunnels en door straten die doorgaans voorbehouden zijn voor ander verkeer.

Critical Mass Antwerpen vertrekt terug altijd van het Theaterplein om 18u, elke laatste vrijdag van de maand. Nodig je vrienden, collega’s en familie uit om mee te komen fietsen, voor een betere fietsstad voor iedereen.

Rijden met de auto zegt ons niets,
Antwerpen doen we met de fiets!

♡ Sharing is caring ♡

Koen Wynants